Hvad koster det at leje en bil via SnappCar?

Bilerne på SnappCar er generelt  billigere end lignende bil-delingsplatforme, og sparer brugere for mange penge hvert år, hvis man sammenligner med omkostningerne ved at eje en bil. Hos SnappCar er der ingen depositum og det er helt gratis at være medlem. Du betaler faktisk kun for den bil du lejer.

Udlejere er i stand til at bestemme deres egen udlejningspris, kilometertal og antal af frie kilometer, så samme slags biler, kan have forskellige priser.

Fra den 1. marts 2017 vil vi benytte os af en ny prismodel:

Du kommer som lejer til at betale bilens dagspris +5% til forsikring og SnappCar afgifter.  Udlejer bliver udbetalt en udlejningspris - 10% så omkostningerne deles mere lige mellem lejer og udlejer.

Aldersgebyr

Hvis du er under 25 år kommer du til at betale 27 kr. oven i den totale bookingpris.

Frivilligt for dig som er 25 år eller ældre

Hvis du er 25 år eller ældre er du i stand til at frakøbe selvrisiko beløbet for en fast pris pr. dag, når du betaler for din booking. På denne måde behøver du ikke betale nogen selvrisiko, hvis der skulle ske noget med bilen under bookingen.

Langtidsrabat

Hvis en lejeperiode varer længere end 3 dage, vil lejer spare 10% rabat af dagsprisen. Fra 7 dage eller længere vil der være en rabat på 15%. Denne rabat vil blive afregnet fra den totale pris.

Ekstra kilometer og brændstof

Kørte du længere end antal kilometer inkluderet i din booking? Så vil det resterende beløb blive trukket fra din konto, når bookingen afsluttes efter check-out.

Beløbet for vil automatisk blive beregnet, når du afslutter check-out ved at noterer kilometertal ved aflevering.

Du betaler selvfølgelig selv for den brændstof du bruger. Vi råder udlejere til at aflevere en bil med fuld tank, så lejer kan bringe den tilbage på samme måde.