Hvordan uploader jeg et billede af mit kørekort?

For at gennemføre registrering og verificeringen af din profil, skal vi selvfølgelig sikre os, at du har et gyldigt kørekort. Derfor beder vi om, at alle lejere uploader et billede af både forsiden og bagsiden af deres kørekort.

Billedet

Da vores registrering af informationerne sker automatisk når billedet bliver uploadet, er det vigtigt at billedet gør det muligt at aflæse dem. Derfor skal du sikre dig at billedet opfylder visse krav:

For det første skal du sikre dig, at kørekortet er centreret i midten af billedet, og fylder hele rammen:

Derudover skal du sikre dig at billedet er aflæseligt og i fokus:

Ydermere skal du sikre dig, at billedets størrelse er under 4 MB, og filformatet er enten JPG, PNG, PDF eller TIFF.

Til sidst er det vigtigt, at du tager et billede af både forsiden og bagsiden af kørekortet!

Overførsel til computer fra telefon

Når du har taget billederne af dit kørekort, er du klar til at overføre dem til din computer du de kan sendes til os. Den letteste måde at gøre dette på er at sende dem til din egen e-mail som vedhæftede filer. På den måde kan du let åbne dem fra din computer og derfra uploade dem til os.

Når du modtager den afsendte e-mail, er det vigtigt at du klikker på de to filer, og gemmer dem på dit skrivebord. Hertil kan du omdøbe dem til “Forside” og “Bagside”, på den måde undgår du forvirring, og gør det hele lettere for dig selv.

Upload til din profil

Når billederne ligger trygt på dit skrivebord, og er klar til at blive uploadet, logger du dig selv ind på vores hjemmeside www.snappcar.dk. Her fører du musen hen over dit profilbillede oppe i højre hjørne af skærmen. På navigations menuen trykker du derefter på “Rediger profil”, her skal du trykke på “Kørekort” i menuen til venstre på skærmen.

Det eneste du nu mangler, er at trykke på “Tilføj forside” og “Tilføj bagside”, for at overføre billederne. Vær opmærksom på, at processen kan tage et stykke tid før billederne bliver godkendt. Hvis billederne stadig ikke bliver godkendt, kan du altid kontakte os på support@snappcar.dk og vedhæfte dine billeder.

Problemer med kørekort: Gammelt eller udenlandsk kørekort.

På grund af de nuværende forsikringsmæssige omstændigheder kan vi ikke godkende andet end et EU-registreret kørekort.

Because of our current insurance conditions, we do not accept drivers licence from outside the EU.

Hvis du går rundt med et ældre kørekort som ikke har en bagside, men derimod kan foldes ud. Skal du sikre dig, at du uploader et billede af den anden side inde i kørekortet, i stedet for bagsiden.