Hvordan verificerer jeg min profil?

Hos SnappCar gør vi meget for at sikre alle vores brugeres sikkerhed på platformen. Hvilket også er derfor vi har en verificeringsprocess, som beskytter både lejere og udlejere.

Step 1: Klik på dit profilbilledet oppe i højre hjørne af skærmen, og vælg “Kontrolpanel”.

Step 2: Kig herefter under dit profilbillede, hvis teksten “Sådan! Du er nu verificeret!” fremgår, er du verificeret og du kan begynde udlejningen. Hvis teksten “Ikke bekræftet!” fremgår, skal du gå til rediger profil for at fuldende din konto.

Step 3: Vælg “Verificer med bankoplysninger”, hvorefter du skal gennemføre en kortbetaling på 1. kr. Det er vigtigt at betalingskortets oplysninger stemmer overens med de oplysninger der er angivet i din profil. Hvis disse ikke stemmer overens, vil verificeringen mislykkedes.

OBS. En betalingsoverførsel er et trin vi har indført, så vi automatisk får vores brugeres godkendte oplysninger.

Du kan som udlejer også uploade dit kørekort for at blive verificeret.

Du behøver altså kun uploade dit kørekort eller at verificere dine bankoplysninger, for at blive godkendt til platformen.

Afvist betaling

Hvis betalingen afvist, selvom oplysningerne stemmer overens, kontakt os på support@snappcar.dk.

OBS! Hvis verificeringen er blevet godkendt på siden, men profilen stadig står som “Ikke bekræftet!”, skal du bare være tålmodig da processen kan tage lidt før den bekræftes.

Du er nu klar til at udleje din bil på platformen! Hvis du er i tvivl om hvordan, klik her.