Hvordan registrerer jeg mig på SnappCar?

For at registrere dig som SnappCar bruger, skal du gå til vores forsinde http://www.snappcar.dk hvor du kan klikke på “Registrer dig som bruger” oppe i navigationsmenuen i højre hjørne.

Foran dig vil du nu have en pop-up menu med nogle forskellige muligheder for registrering:

Facebook

Den første mulighed vil være at registrere dig igennem din facebook konto. Denne metode kan være en lettere løsning, da du ikke skal huske dit password, fordi du automatisk kan logge ind gennem profilen.

Navn & E-mail

Den næste mulighed er at indtaste dit fornavn efterfulgt af din e-mail samt et password. Denne metode kræver at du efterfølgende udfylder alle informationer, så du sikrer dig, at din bruger bliver færdig og verificeret.

Verificering af kørekort

Når registreringen af oplysningerne er gennemgået, mangler du bare at verificere din profil. Fordi der er tale om at leje en bil, kræver vi selvfølgelig et gyldigt kørekort. Der skal derfor overføres 2 billeder af dit kørekort. Menuen for dette finder du under: Profil-ikon i højre hjørne > Rediger profil > Kørekort.

Her skal du oploade et billede af både forside og bagside af dit kørekort.

Problemer med kørekort: Gammelt eller udenlandsk kørekort.

På grund af de nuværende forsikringsmæssige omstændigheder kan vi ikke godkende andet end et EU-registreret kørekort.

Because of our current insurance conditions, we do not accept drivers licence from outside the EU.

Hvis du går rundt med et ældre kørekort som ikke har en bagside, men derimod kan foldes ud. Skal du sikre dig, at du uploader et billede af den anden side inde i kørekortet, i stedet for bagsiden.

Du kan læse mere om at uploade billede af dit kørekort her.