Hvordan virker bilkalenderen?

For at gøre det lettest for både lejerne, og dig selv. Anbefaler vi, at du altid har opdateret din bil kalender så det er muligt at se, hvornår den er ledig. Bilkalenderen kan du finde under Mine biler > Min bil & kalender.

Som udgangspunkt står bilen som tilgængelig hver dag i ugen. Men hvis du vil have flest mulige gennemførte bookinger, er det vigtigt lejerne også kan se hvornår bilen står ledig. Du har nu nogle forskellige muligheder:

Den altid tilgængelige kalender

Du kan arbejde ud fra den altid tilgængelige kalender, hvis du f.eks. ikke er klar over hvornår bilen står ledig. Hertil kan du, på kalenderen, markere de datoer hvor du allerede ved bilen ikke er tilgængelig. Metoden kræver dog, at du sikre dig kalenderen altid er opdateret, så du ikke ender med bookinger i de perioder hvor bilen er utilgængelig.

Bestem selv dage i ugen

En anden mulighed er, at du til venstre for kalenderen klikker på “Nej, men ja på:” Dette vil stille bilen utilgængelig alle dage i ugen, hvortil du selv kan vælge hvilke dage i ugen bilen står ledig. Som f.eks. hver weekend, altså lørdag & søndag. Med denne funktion kan du selvfølgelig også klikke på kalenderen og stille bilen ledig de specifikke datoer du allerede er sikker på.

Udveksling af nøgler

Når du så har valgt hvilke dage bilen er tilgængelig, skal du vælge hvornår på dagen nøglerne kan hentes/afleveres. Menuen for dette, finder du under kalenderen. Som udgangspunkt kan dette ske alle timerne i døgnet, men hvis dette ikke er aktuelt, kan du rette den til efter behov. Denne udveksling kan alternativt arrangeres internt mellem dig og lejeren.