IBAN / BIC

Find dit IBAN / BIC nummer

IBAN og BIC findes på din netbank. Numrene skal bruges til at udbetale penge til dig, efter du har udlejet din bil.

Guides til forskellige banker:

Danske bank

Jyske bank

Nordea:

Log på -> vælg den konto, hvorpå du ønsker pengene indsat -> vælg fanebladet "kontooplysninger"

Sydbank

Nykredit

Indsæt dit IBAN / BIC på SnappCar

1. Når du har fundet numrene, går du ind på snappcar.dk -> logger ind -> trykker på dit billede -> trykker på "Rediger profil":

2. Derefter trykker du på "Profil" -> "Bankoplysninger" ude i venstre side:

Dit IBAN og BIC nummer er nu opdateret!​