Personlige oplysninger

Det er vigtigt at få indtastet så meget information som muligt. Jo mere information din profil har, desto mere troværdig er den også.

Det vigtigste er navn og fødselsdato, samt adresse så andre brugere ved hvor din bil holder.

Indtast personlige oplysninger på SnappCar

1. Dette kan indtastes ved at logge ind -> trykke på billedet oppe i højre hjørne -> "Rediger profil

2. Herinde trykker du på "Profil" ude i venstre side -> og til sidst på henholdsvis "Personlige informationer" for at rette navn og fødselsdato og "Kontaktinformationer" for at rette adressen.​

Du har nu opdateret dine personlige oplysninger!