Opdatering af kalender

Det er vigtigt at opdatere sin kalender, så lejere ved hvornår din bil er ledig.

Kalenderen er bygget op, så man skal vælge de dage, hvor den ikke er tilgængelig. De grønne er de dage hvor du gerne vil udleje bilen, de grå hvor du selv skal bruge den:

Opdater din kalender

1. Du gør dette ved at trykke på billedet oppe i højre hjørne -> "Kontrolpanel" -> scroll ned til bunden og tryk på din bils navn:

2. Derefter trykker du på "Gå til kalenderen" i toppen af siden:

3. Tryk på de dage, hvor din bil er optaget, alle andre dage vil den stå som ledig. Du kan også vælge halve dage.

Din kalender er nu opdateret!