Registrering af SnappCar-konto

Registrering på vores platform er nemt.

På vores registreringsside skal du blot igennem 3 trin før du har en fuldendt SnappCar-profil.

1) Først skal du udfylde personlige oplysninger og uploade et profilbillede.

2) Herefter bliver du bedt om at uploade et billede af dit kørekort.

3) Den endelige procedure for godkendelse kan ske via Facebook eller ved at betale 1 krone, på et godkendt betalingskort. Denne procedure er til for at sikre tillid til brugerne.

Lejere er forpligtet til at uploade et billede af deres kørekort i systemet; udlejere kan nøjes med pas eller ID-kort. Angiv venligst så mange informationer som muligt, om dig selv på din profil, så andre bruger kan danne sig et hurtigt førstehåndsindtryk af dig.

Tips til upload

Når du uploader et dokument, er det bedst at bruge en JPEG fil på maks 2 MB. Du kan nemt bruge din smartphone til at tage et billede af dit kørekort, pas eller ID. Du opnår det bedste resultat ved at lægge det på en overflade, hvor der er rigeligt med lys - sørg for at tage billedet i en lige vinkel, samt at objektet fylder hele skærmen. Husk også at slå din blits fra! Tjek at billedet ikke er sløret eller ulæselig - hvis du ikke kan læse det, kan vi heller ikke.

Fra smartphone til din computer

Send en email med de færdige billeder til dig selv. Gem billederne på din computer og upload dem via SnappCars hjemmeside. Det var det! Vores system vil herefter tjekke kørekort eller relevant ID, og hvis alt ser ud som det skal, er du snart klar til at bruge SnappCar!