Udlejere - Afslutning af bookingen

Hvis alt det ovenstående er blevet gjort korrekt, er det tid til at udfylde de tomme felter via linket du har fået tilsendt til din email. Når du har udfyldt kilometertal og bedømt lejer er udlejningen afsluttet. Det er nu du kan dele din oplevelse med de andre brugere på platformen.

Kilometertallene tager vi os af og vil blive håndteret på én arbejdsdag. Når en lejer ikke udfylder kilometertal går vi udfra at dine informationer er de korrekte. Lejer har en uge til at udfylde, ændre eller afvise de kilometertal du har opgivet. Efterfølgende vil vi overføre pengene til din konto, inklusiv kilometerpenge hvis dette er aktuelt. Du modtager en email så snart vi har overført pengene.