Hvordan behandler SnappCar bøder?

Vi anbefaler at du kontakter lejer, hvis du har modtaget en bøde mens bilen var udlejet. Det kan enten være en parkeringsbøde eller fartbøde. Dette vil spare lejer for et administrationsgebyr på 75 kroner. Du kan altid kontakte vores support, hvis sagen ikke bliver løst internt. Dobbelttjek altid om bøden blev udskrevet under udlejningen, samt hvilken udlejning den er en del af. Har du modtaget en bøde, som du ønsker vi skal tage os af? Så kontakt os vis kontaktformularen på hjemmesiden og tilføj bøden som vedhæftet fil. Sørg for at bøden er tydelig og synlig, da vi sender en kopi af bøden til lejer som en del af processen for at hæve beløbet.

Vi sætter gang i processen og går i gang med opkrævningen af bøden efter vi har modtaget din besked. Vi overfører pengene til din konto, men det er så dit ansvar at betale bøden. Det er vigtigt at understrege at bøden altid vil blive dækket af os, selv hvis lejer nægter eller ikke vedkender sig bøden, så husk at betale for at undgå rykkergebyrer. Husk at betale i tide, da det er dit ansvar at betale bøden. Ønsker du at appellere bøden, så husk at skrive det på bagsiden af bøden.