Hvad gør jeg hvis der sker en skade?

Skader skal registreres ved check-out

Hvis uheldet er ude og lejer retunerer bilen med en mindre eller større skade, skal dette registreres ved den digitale check-out. Herefter modtager SnappCar en rapport, som vi sender videre til vores forsikring IF, der behandler sagen inden for 48 timer.

IF vil herefter kontakte både dig og lejer. IF vælger værkstedet, hvor bilen skal repareres.

Sammenbrud - når bilen ikke kan køre

Hvis bilen bryder sammen eller ikke kan køre videre i tilfælde af en skade, står vores SOS vejhjælsservice klar til at hjælpe 24/7. Lejere kan altid få fat i vores vejhjælpsservice ved at ringe til vores supportnummer og trykke 1.

Hvis lejer kan få fat i dig, har du selv mulighed for at vælge et ønsket værksted, hvor bilen skal fragtes til.

Kontakt venligst SnappCar i forbindelse med sammenbrud, da check-out ikke længere kan gennemføres.

Fakturaen fra reparationen sendes til IF, der hvis skaden er dækket, vil opkræve selvrisikoen fra lejers bankkonto.