Sådan kontakter du SnappCar

Vores support er til rådighed fra mandag til lørdag. Du kan kontakte os ved at sende en e-mail support@snappcar.dk og via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Hvis din henvendelse er mere akut, så kontakte os på telefonen. Nummeret findes på SnappFormen samt på din profil under "Min Profil".

Du kan også kontakte os via Twitter og Facebook. Vi elsker historier, både gode og dårlige. Har du lyst til at dele din historie? Så kontakt supporten og fortæl os om dine oplevelser

Vores nødtelefon er til rådighed 24/7 i tilfælde af defekt og uheld. Du kan også få fat i os ved at bruge chatfunktionen på vores website. Klik på hjælpeikonet eller sektionen med ofte stillede spørgsmål for at starte chatten.