Før lejeperioden– forespørgsel

Når du har fundet den bil, som du leder efter, kan du sende en forespørgsel til bilejeren på at leje den. Husk dog at tjekke om bilen er tilgængelig, før du sender din forespørgsel. Bilejeren modtager så din forespørgsel og vil svare på denne.

Det er nemt at sende en forespørgsel! Bare klik på din udvalgte bil, vælge dato og tidspunkt og tryk på den grønne knap. Der vil nu komme et pop-up vindue med den besked, du skal sende til bilejeren. Husk at skriv noget i dette felt, så bilejeren ved, hvorfor du vil leje bilen. Bilejeren vil modtage en besked via SMS eller e-mail. Status på din forespørgsel vil kunne ses i dit dashboard i Mit Snappcar.
Vi sender dig en email så snart den er godkendt.