Før lejeperioden – Annullering af en booking

Annullering af en booking kan gøres online via din profil under bookinger, hvor du vælger den pågældende booking og trykker på annuller booking. OBS: er lejeperioden allerede startet kan den ikke annulleres.

Er bookingen allerede betalt?

Hvis en booking allerede er betalt, er vi nødt til at kræve et gebyr for annulleringen. Beløbet afhænger af om du aflyser 24 timer før eller efter lejeperioden starter. Der følger til gengæld ingen gebyrer med en annullering, hvis den ikke er betalt.

Du finder en liste over gebyrer og bøder i vores aflysningspolitik.

Hvis du er uenig i en bøde eller har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Community Support via kontaktformularen.