Efter lejeperioden – gennemgå bilen

Du skal gennemgå bilen, når du kommer tilbage med den. Gå rundt om bilen med ejer, som du gjorde, da du modtog nøglerne inden udlejningsperioden. Gennemgå bilen for skader. Tjek også kilometertal og brændstofniveau.
Det er nødvendigt at gøre dette for at afslutte lejeperioden. Noter alt dette ned i SnappFormen og underskriv den sammen med ejer. I tilfælde af skader skal du notere det på side 2 i SnappFormen. Noter også skaden på skadeanmeldelsen - så tager vi os af resten.