SnappCars rolle

Vores service består i at give vores brugere en stabil platform, hvor privatpersoner nemt og sikkert kan udleje deres bil. Helt konkret betyder dette, at vi skaber kontakt mellem lejere og bilejere. Derudover sørger vi for forsikring under udlejningen og står klar til at hjælpe og besvare spørgsmål, hvis der skulle opstå problemer.

Når en udlejning går igennem, underskriver både lejer og udlejer en lejekontrakt, der inkluderer forsikring. Yderligere information findes i vores vilkår og betingelser, som du kan finde på vores hjemmeside. Derudover accepterer ejere og udlejere vores vilkår og betingelser, når de bliver brugere af vores platform samt hver gang en udlejning går igennem.

Forsikringen varetages af tredjepart i udlejningsperioden beskrevet i lejekontrakten. PÅ denne måde påvirker forsikringen ikke din egen forsikring, og ejeren af bilen risikerer altså ikke en højere præmie eller lignende.
Alle andre udgifter som eksempelvis vejafgift er stadig gældende og er ikke en del af bookingen.

Vores kunde support står klar, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. De verificerer hver eneste bruger på platformen og sørger for at platformen er sikker. Alt dette gøres for at give dig den bedst mulige oplevelse.