Kontakt SnappCar

Hverdage

Vores support er til rådighed fra mandag til fredag i tidsrummet 9.00-16.00. Du kan kontakte os via support@snappcar.dk eller via facebook

Hvis din henvendelse er akut eller haster, kan du ringe til os på 89 88 35 86 og herefter trykke 2.

Weekender

Oplever du problemer i weekenden, der ikke involverer vejhjælp, kan du ringe til vores support telefon og blive viderestillet til en af vores engelsktalende kollegaer.

Nødstelefon

Vores nødtelefon er til rådighed 24/7 i tilfælde af nedbrud og uheld. Du kan ringe til vores support 89 88 35 86 og trykke 1 for hjælp til nedbrud og uheld.