Kontakt SnappCar

Vores support er til rådighed fra mandag til lørdag. Du kan kontakte os ved at sende en e-mail via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Hvis din henvendelse er akut, så kontakte os på telefonen. Du kan finde nummeret på din profil.

Du kan også kontakte os via Facebook. Vi elsker historier, både gode og dårlige. Har du lyst til at dele din historie? Så kontakt supporten og fortæl os om dine oplevelser.

Vores nødtelefon er til rådighed 24/7 i tilfælde af nedbrud og uheld. Du kan ringe til supporten og trykke 1 for hjælp til nedbrud og uheld.

Åbningstider for almen kundeservice
Mandag-fredag (email og nødstelefon): kl. 9-17