Hvordan virker SnappCar?

SnappCar er en platform, der tillader private nem adgang til deling af deres biler - nemt og sikkert. Registrering er nem og gratis. For at blive bruger skal du oprette en profil, tilføje din bil og gøre den synlig for de andre brugere. Husk at prissætte bilen.

Du modtager en anmodning, når en lejer ønsker at leje din bil - via SMS eller e-mail. Du bestemmer hvem du ønsker at leje bil til. Du kan derfor vælge om du vil acceptere eller annullere anmodningen uden grund.

OBS! Bemærk at du skal have en fuldført profil - inklusiv billede-ID og verificering - for at du kan reagere på en lejeanmodning. Dette er et forsikringskrav og måden, vi holder platformen sikker på.