SnappCars rolle

Vores service består i at give vores brugere en stabil platform, hvor private sikkert kan leje deres bil til andre. Helt konkret skaber vi kontakt mellem lejere og bilejere. Vi sørger for forsikring under udlejningen og står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål under hele processen.

Ved brug af SnappCar skal lejer og bilejer underskrive en lejekontrakt, der inkluderer forsikring for lejeperioden. Yderligere information findes i vores vilkår og betingelser, som du finder på vores hjemmeside.

Lejere og bilejere accepterer vores vilkår og betingelser, når de bliver brugere af vores platform og hver gang de afslutter en udlejning. Forsikringen varetages af tredjepart i den periode der står beskrevet i lejekontrakten. Forsikringen påvirker ikke din egen forsikring og ejer risikerer altså ikke en højere præmie eller lignende.

Alle andre udgifter som eksempelvis vejafgift eller lignende er stadig gældende og er ikke en del af bookingen. Vores support er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. De verificerer hver eneste bruger på platformen og sørger for at platformen er sikker. Alt dette gøres for at give dig den bedst mulige oplevelse.