Udlejer - Registreringer på SnappCar

For at kunne udleje din bil på Snappcar skal du have udfyldt en profil. I denne artikel forklarer vi de nødvendige skridt for at komme i gang med SnappCar.

Når du har gennemført din profil, gå så til 'Udlej din bil' og tilføj din bil.

Registrering

Hvis du besøger SnappCar for første gang, kan du registrere dig på to måder: Du kan enten logge ind ved hjælp af din Facebook-konto eller oprette et brugernavn og et kodeord, der er knyttet til din e-mail. Vælger du at registrere dig med din e-mail vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Klik på dette link for at bekræfte din e-mail-adresse.

Udfyldning af profil

Du kan finde din profil ved at klikke på det runde billede øverst til højre på hjemmesiden. Vælg “Rediger profil”. Din profil består af følgende elementer:

• Profil
  • Kontoindstillinger
  • Kørekort
  • Bekræftelse
  • Om mig.

Profil

• Personlig information
    Her udfyldes dit navn, køn og din fødselsdato.

• Kontaktoplysninger
    Dine kontaktoplysninger vil kun blive delt, når du har en bekræftet reservation med en anden SnappCar-bruger. Indtast dit nummer for at modtage en bekræftelses-sms. En engangskode vil da blive sendt til din telefon. Indtast koden på profilsiden.

• Bankoplysninger (obligatorisk for udlejere)
    Ved at udfylde dine bankoplysninger ved SnappCar, hvor vi skal overføre din indkomst til.

• Kontoindstillinger (synlig, når din konto er verificeret gennem e-mail)
    Under 'Kontoindstillinger' kan du angive dit foretrukne sprog, om du vil modtage vores nyhedsbrev, og du kan også ændre dit kodeord her. Ved at aktivere 'Direkte Booking' viser SnappCar din bil til lejere på udkig efter en lignende bil, for hvilken de har sendt en udlejningsanmodning. Dette er en nem måde at få flere anmodninger på.

• Kørekort (valgfri for bilejere)
    For dig som udlejer er det valgfrit, om du vil uploade en kopi af dit kørekort. Dog er det nødvendigt, hvis du gerne vil leje en bil på SnappCar senere hen. Vil du uploade dit kørekort, så tag da et billede eller en kopi af både forsiden og bagsiden af dit kørekort. Det er vigtigt, at dit navn, fødselsdato, kørekortets udløbsdato samt licensnummer er tydeligt synlige. Dit CPR-nummer vil ikke blive brugt, så det er valgfrit om du vil lade dette være synligt på din kopi.

• Bekræftelse (synlig, når din konto endnu ikke er bekræftet)
    For at bekræfte din profil på SnappCar beder vi dig overføre € 0,01 i dit eget navn og fra et IBAN-nummerder er knyttet til din konto. Dette er de eneste informationer, vi kan se. Vi kontrollerer derefter for matchende navne og en aktiv konto.

Om dig

Dette er det sidste skridt du skal igennem for at fuldføre din profil.

SnappCar fungerer primært på baggrund af den gensidige tillid, der er mellem vores brugere på platformen. Derfor er det vigtigt at fortælle en smule om dig selv, så folk har et lille indblik i, hvem du er. Fortæl andre brugere noget om dig selv, hvem du er eller hvorfor du vælger at dele din bil på SnappCar. Det vigtigste er at uploade et genkendeligt billede af dig selv.

Det var det! Så er du klar til at komme i gang med at dele din bil på SnappCar!

Happy Snapping