Udlejere - Hvordan registrerer jeg mig?

Det er nemt at registrere sig på vores platform. Du skal blot finde vores registreringsside, hvor du skal udfylde informationer og lægge et profilbillede på. Efter dette skal du lægge et billede af dit kørekort, eller pas, på platformen. En sidste godkendelsesprocedure kan ske via Facebook eller ved at betale 1 cent på et godkendt betalingskort. Dette gøres for at sikre tillid til brugerne af systemet. Lejere skal lægge et billede af deres kørekort på systemet; bilejere kan nøjes med pas eller billed-id.

Gode tips til uploading af dine dokumenter

Når du uploader dokumentation, er det vigtigt, at det er en JPEG fil, der ikke overstiger 2 MB. Brug gerne din smart phone til at tage billeder af dine dokumenter. Læg dokumentet fladt på bordet og sørg for, at der er nok lys. Åben derefter dit kamera og tag et billede (uden blitz!). Sørg for at dokumentet er inden for kameraets linier, så det fylder hele billedet - og tag så et billede af dokumentet.

Før du uploader dit billede så sørg venligst for, at billedet ikke er slørret og at alle detaljer er let læselige. Hvis du ikke selv kan aflæse dit billede, ja så kan vi heller ikke ;)

Fra smart phonen til din computer?

Email billederne til dig selv fra din smart phone. Åben billederne via din email på din computer - og gem dem! Åben derefter SnappCar.dk og upload dem via din personlige profil - let og sikkert. Det var det! Herefter tjekker vores system dokumenterne, og du er nu et skridt tættere på en komplet profil.

Giv så mange informationer som muligt på din profil, så andre brugere hurtigt kan danne sig et indtryk af dig. Vores brugere vil altid gerne vide hvem de andre brugere er, samt hvorfor de bruger SnappCar. Vores erfaring er at grundige og udfyldte profiler skaber den bedste relation på siden. Dette gør biludlejning mellem private meget nemmere.