Udlejere - Type forsikringer

Under udlejningen gennem SnappCar er din bil dækket af vores særlige europæiske forsikringspolice. Denne europæiske forsikringspolice dækker skader, ansvar og tyveri. Derudover er du også dækket, hvis bilen pludseligt skulle bryde sammen.
Under hele udlejningen erstatter vi ved SnappCar din bilforsikring med vores. Dette betyder, at din egen bilforsikring ikke bruges under udlejningen.

Enhver ny bruger på platformen bliver ID-tjekket. Det er sådan, vi sørger for en pålidelig og sikker platform. Af egne erfaringer kan vi forsikre udlejere om, at lejere er forsigtige under udlejninger, da de er meget bevidste om, at de kører i en andens private ejendom. Skulle der alligevel ske noget, sidder vi klar på supporten til at hjælpe dig i den givne situation. Du kan kontakte os via kontaktformularen eller telefon.

For at finde yderligere information om vores forsikring og hvad den dækker, se venligst de generelle vilkår og betingelser på hjemmesiden.