Efter lejeperioden - Gennemgå bilen

Du skal gennemgå bilen, når lejer kommer tilbage. Gå rundt om bilen med lejer, som du gjorde da du overleverede nøglerne. Gennemgå bilen for skader og mulig misvedligeholdelse. Tjek også kilometertal og brændstofniveau. Det er nødvendigt at gøre dette for at afslutte lejeperioden. Noter alt dette ned i SnappFormen og underskriv den sammen med lejer. I tilfælde af skader, informer lejer og kontakt os. Få lejer til at udfylde skadesanmeldelsen, så tager vi os af resten.