Udlejere - Hvordan skal jeg forholde mig til en udenlandsk bøde?

Det forholder sig en smule anderledes med udenlandske bøder i nogle tilfælde. Det er vigtigt at tjekke om datoen for bøden matcher dato og  tidspunkt for en eventuel udlejning. Tjek også altid om det er en reel bøde eller blot en besked. Du vil kunne se dette ved at tjekke det skyldige beløb. I nogle tilfælde bedes du notere om du var fører af bilen eller ej. I disse tilfælde, så husk at tage kontakt til lejer før du foretager dig yderligere i sagen. De fleste lejere er samarbejdsvillige og vil gerne hjælpe med at udfylde formularen.

Udfyld venligst alle informationer om ejeren af bilen i formularen og sæt os på CC i e-mailen. Du kan bruge følgende tekst i e-mailen, hvis du har brug for en hjælpende hånd:

Jeg modtog for nyligt en trafikbøde fra udlandet. Jeg var i stand til at kæde den sammen med vores booking via SnappCar ved at tjekke dato og tidspunkt. Jeg har allerede udfyldt den nødvendige information vedrørende bilejer på formularen og beder hermed jer løse de resterende formalia med de fornødne autoriteter. Jeg har ligeledes SnaapCar med som CC på denne e-mail, så de er informeret. Vil du venligst udfylde formularen og holde mig opdateret?

Du kan nemt sende os en kopi af bøden via vores hjemmeside. Husk altid at beholde en kopi eller originalen til regnskab og personlig dokumentation.

Tip: Hent den gratis app Scannable. Dette vil gøre scanning af dokumenter meget nemmere. Du finder den i App Store og på Google Play.