Hvad gør jeg, hvis bilen bryder sammen?

Opfører bilen sig pludseligt underligt? Er der røde lysende knapper? Kan du lugte røg eller kommer der røg fra bilen? Så kør bilen til side og ring til SOS med det samme. Det gør du ved at ringe 89 88 35 86 og trykke 1 for SOS vejhjælp. Husk altid at sige, at du kommer fra SnappCar!

Nederlandene: +31 (0)30-2087011

Sverige: +46840309592

Danmark: +4589883586

Ring altid til det nummer, der svarer til landet, hvor du har lejet bilen i. Du vil få fat i landets vejhjælpsassistance, som håndterer nedbrudet.

Sker nedbrudet i Danmark, er der ikke mulighed for erstatningsbil. Sker nedbrydet dog i udlandet, sørger vejhælps-assistancen for, at du får en erstatningsbil.