Annullering af en booking

Annulleringer på bookinger er gratis så længe, der ikke er betalt for selve bookingen. Du kan finde en oversigt over gebyrer og ekstraomkostninger under vores sanktioner og gebyrer.

Du kan annullere en booking under Mit SnappCar ved at klikke på den pågældende transaktion og vælge “annullér”. Husk venligst at informere bilejeren, hvis du ønsker at annullere en booking. Er der ekstraordinære omstændigheder, som er skyld i annulleringen? Så kontakt venligst vores support.