Lejere - Hvilke kriterier skal jeg leve op til for at leje en bil hos SnappCar?

For at være i stand til at leje en bil hos SnappCar, er der nogle få kriterier du som lejer skal leve op til. Dette har blandt andet noget at gøre med vores forsikringsbetingelser. For at foretage en lejeanmodning skal du:

• Være mindst 21 år
  • Være i besiddelse af et Europæisk kørekort (i mindst et år)
  • Være godkendt af os

Det er selvfølgelig vigtigt for os at vores brugere opfører sig ordenligt, hvilket betyder at vi har en nul tolerance politik og fjerner lejere fra platformen i tilfælde af dårlig opførsel.

Vi godkender alle slags kørekort, men det kan ske at dit kørekort består vores automatiske godkendelses-tjek pga. korttype, dårlig upload eller fordi personlige oplysninger og kortoplysninger ikke stemmer overens. Under alle omstændigheder kan du altid kontakte vores Community Team, der hurtigt kan hjælpe dig med at komme videre.