Udlejere - Hvor kan jeg bestemme om min bil er ledig?

For at undgå skuffede lejere er det altid en god idé at have opdateret om din bil er ledig. Dette kan du gøre i din kalender, hvor du har mulighed for at sætte hele og delvist frie dage. Du kan indstille tilgængeligheden for hver enkelt dag. Det er meget simpelt: Når du klikker på en dato ændrer farven sig  - grøn betyder ledig og rød det modsatte. Du kan ændre tilgængeligheden på din profil ved at gå til Mit SnappCar > Mine Biler > Oversigt/ Rediger.

Din kalender vil automatisk ændre sig til optaget når du har accepteret en forespørgsel og lejer har betalt.

Update 24/05: Fra den 24. maj kan du nu sætte en fast afhentnings- og afleveringstid for din bil. På denne måde modtager du kun lejeanmodninger inden for den valgte tidsramme. Tjek den nye funktion ud på din bilprofil!

Tip: Vil du gerne leje din bil ud i minimum en dag? Så skal du huske at sætte en minimumslejeperiode for din bil. Din bil vil ikke være synlig i søgninger hvor lejeperioden er kortere end din minimumslejeperiode.