Hvordan definerer SnappCar halve og hele dage?

Priserne hos SnappCar er opdelt i halve og hele dage. En hel dag er alt over 8 timers leje og op til 24 timer. En halv dag er alt under 8 timer og udgør 75% af den originale udlejningspris pr. dag, hvilket også gælder de antallet af de inkluderede kilometer. Dette er for at udligne den indsats udlejere lægger ind for at leje deres biler ud i kortere perioder.

Ønsker du som minimum at leje din bil ud en hel dag? Det kan du gøre ved at sætte kryds i en boks på din SnappCar profil. Gå til Mine biler og vælg Min bil & kalender.