Hvad betyder mærkaterne på visse udlejerers profil?

Visse biludlejere har et eller to mærkater vist på deres profil. Dette betyder, at de har status som enten superudlejer eller pionér.

Oprindeligt blev mærkaterne introduceret i de første to år af SnappCars levetid og blev tildelt de mest aktive brugere på platformen. Mærkaterne gav dem adgang til Pionérklubben.

Når du lejer hos en bruger med et superudlejer mærkat, får du en øjeblikkelig rabat på €2,50 på din transaktion. Hvis du derimod lejer hos en bruger med et pionér mærkat, får du en rabat på €2,50 hver gang du lejer en bil hos SnappCar.

Desværre er det ikke længere muligt at deltage i netop denne model, men vi satser på at indarbejde lignende tiltag på platformen i fremtiden. Når det sker, giver vi lyd fra os.