Jeg har modtaget en rabatkode. Hvordan bruger jeg den?

Har du modtaget en rabatkode af SnappCar? Så brug den på din næste booking! Du kan taste koden, når der skal betales.
Du finder dine bookinger under Mit SnappCar, hvor du også kan indtaste koden. Rabatten trækkes på denne måde fra det skyldige beløb.

Vær venligst opmærksom på at rabatkoden kun kan bruges én gang per booking og at du ikke kan bruge flere koder i samme booking. Vi kan desværre heller ikke tilbyde rabatten efter bookingen er betalt. Der vil du kunne bruge rabatten på din næste booking.