Kan jeg anbefale bilejeren?

Var du tilfreds med bilejeren og har du lyst til at anbefale ham eller hende til andre? Det vil vi blive rigtig glade for ved SnappCar! Du hjælper de tusindvis af andre brugere på platformen ved at dele dine oplevelser med fælleskabet. Du kan selvfølgelig også dele dine mindre gode oplevelser.

Ved afslutningen af hver lejeperiode vil du modtage en besked, hvor du kan lukke bookingen. I denne besked har du mulighed for at notere kilometertal og skrive en bedømmelse. Dette kan også gøres direkte fra din profil ved at klikke på Mine bookinger og så anbefale og bedømme udlejeren og han/hendes bil ud fra den pågældende booking. Du kan udover den skriftelige bedømmelse også tilføje stjerner.