Udlejere - Kan jeg bedømme lejer?

Kunne du lide lejer og kunne du tænke dig at anbefale ham eller hende til andre? Det ville vi blive rigtig glade for! Du hjælper de tusindvis af andre brugere på platformen ved at dele dine oplevelser med fælleskabet. Derudover kan dette muligvis også booste dine egne forespørgsler, tidligere bedømmelser kan også hjælpe dig med at vurdere de forespørgsler du modtager.

Du kan selvfølgelig også dele dine mindre gode oplevelser.

Ved afslutningen af hver lejeperiode vil du modtage en besked, hvor du kan lukke bookingen. I denne har du mulighed for at notere kilometertal og skrive en bedømmelse. Dette kan også gøres direkte fra din profil ved at klikke på Mine bookinger og så bedømme udfra den pågældende booking. Du kan udover den skriftelige bedømmelse tilføje stjerner.