Hvordan virker Direkte Booking?

Direkte Booking gør udlejnings-processen hurtigere ved automatisk, at acceptere lejeanmodninger på dine vegne. Sammenlignet med normale bookinger, vil Direkte Bookinger kun acceptere lejeanmodninger, hvis din kalender er fri på pågældende tidspunkt.
Hvis din bil er online nu, kan du med fordel tilvælge denne funktion via Mine Biler > Min Bil & Kalender. Direkte Booking biler er markeret med et lyn-ikon på hjemmesiden.

Der er visse krav, som en lejer skal leve op til, for at kunne leje din bil med Direkte Booking

• Udlejningsperioden må ikke overstige 3 dage
  • Lejeanmodningen skal sendes mindst 24 timer før bookingen finder sted
  • Afhentnings- og afleveringstid skal fastsættes. Ellers bliver de pr. automatik sat til mellem 7-23.

Fordele ved Direkte Booking

• Bekvemt - Du skal ikke aktivt acceptere dine lejeanmodninger, da det sker automatisk
  • Synlig - På hjemmesiden kan lejere søge på biler med Direkte Booking
  • Direkte booking påvirker din svartid positivt og giver dig en god rankering på søgesiden.

Bemærk venligst at det er dit eget ansvar at holde din kalender opdateret. Hvis du afviser en Direkte Booking 3 gange i træk, har du ikke længere muligheden for at bruge funktionen.

Der er ingen udgifter eller gebyrer for Direkte Booking funktionen.

Hvis du er alligevel er i tvivl om lejeren, som har booket din bil, bedes du venligst kontakte os på support@snappcar.dk eller 89 88 35 86 hvorefter vi tjekker op på sagen.