Udlejere - Hvad er Direkte Booking for bilejere?

Du har nu muligheden for at tilvælge Direkte Booking på din bil, når du har fuldført din profil og er komplet registreret ved SnappCar. På denne måde kan du leje din bil ud endnu hurtigere!

Hvordan virker det?

Direkte Booking gør udlejnings-processen hurtigere ved automatisk at acceptere lejeanmodninger på dine vegne. Sammenlignet med normale bookinger, vil Direkte Bookinger kun acceptere lejeanmodninger, hvis din kalender er fri på pågældende tidspunkt.
Hvis din bil er online nu, kan du med fordel tilvælge denne funktion via Mine Biler siden Mit SnappCar > Mine Biler > Oversigt/Rediger. Direkte Booking biler er markeret med et lyn-ikon på hjemmesiden.

Der er visse krav, som en lejer skal leve op til for at kunne leje din bil med Direkte Booking

• Udlejningsperioden må ikke overstige 3 dage
  • Lejeanmodningen skal sendes mindst 24 timer før bookingen finder sted
  • Afhentnings- og afleveringstid skal sættes. Ellers bliver de som default sat til mellem 7-23.

Fordele ved Direkte Booking

• Bekvemt - Du skal ikke aktivt acceptere dine lejeanmodninger, da det sker automatisk
  • Synlig - På hjemmesiden kan lejere søge på biler med Direkte Booking
  • Direkte booking influerer din svartid positivt

Bemærk venligst at det er dit eget ansvar at holde din kalender opdateret. Hvis du afviser en Direkte Booking 3 gange i træk, har du ikke længere muligheden for at bruge funktionen.

Der er ingen udgifter eller gebyrer for Direkte Booking funktionen.

Hvis du er i tvivl vedr. lejeren, bedes du venligst kontakte os på support@snappcar.dk eller 89 88 35 86, og så tjekker vi bookingen sammen. Gem også gerne vores telefonnummer, så du hurtigt kan komme i kontakt med os, hvis det skulle blive nødvendigt.