Udlejere - Digital SnappForm - Tilføj (eksisterende) skade(r)

Du kan altid tilføje eksisterende skader til din skadehistorik. På denne måde holder du dine bil-informationer up-to-date og du behøver ikke tilføje eksisterende skader på din bil før hver ny udlejning.

Log ind og gå til din bil-profil. Her finder du en ny knap: “Se skade(r)”.

Tilføj eksisterende skade(r) ved at trykke på Se skade > Tilføj ny skade ved at trykke på den blå plus-knap.

1. Tag billed(er) af hver skade på bilen ved at bruge upload-knappen.
  2. Tilføj en kort beskrivelse af skaden og tryk Tilføj skade
  3. Hvis du har flere skader: Gentag step 1 og 2

Når du har tilføjet en skade, bliver den gemt i din historik. Skulle du dog få ordnet skaden, kan du altid slette skaden i din historik ved at trykke Slet skade.