Digital SnappForm - Hvordan virker det?

Så er den her: Den papirløse SnappForm! Men hvordan virker det? Her finder du en step-by-step forklaring på vores nye og forbedrede SnappForm.

Check in

Du modtager en sms samt en email ca. 30 min. før lejeperioden starter. En af disse skal du åbne og bruge i check in processen. Fordi du skal bruge informationer på bilen i processen, er det en god idé at gå ud til bilen for check in.

1. Tjek bookings-detaljerne og tryk Start
  2. Start med at udfylde nuværende kilometerantal og tryk Næste
  3. Registrér brændstofniveau fra 0-100% ved at bruge slideren på skærmen og fortsæt ved at trykke Næste

Nu kan du tilføje eksisterende skader, som også vil blive gemt i din historik og blive brugt under fremtidige udlejninger. Skulle du få ordnet en skade, kan du altid opdatere din historik og slette disse. Har du ingen skader? Så fortsæt til step 7. Har du skader, kan du tilføje disse til din historik ved at følge de følgende steps:

1. Tag et billede af hver seperate skade og brug upload-knappen til at tilføje. Fortsæt ved at tryk Næste
  2. Tilføj en kort beskrivelse af skaden og tryk Tilføj skade
  3. Hvis det er nødvendigt, kan du gentage step 4 og 5 for at tilføje flere skader

I mellemtiden er din lejer højst sansynligt ankommet. Nu kan i sammen gennemgå resten af check in samme.

1. Tjek lejers kørekort og forsikrer dig, at det er lejer, der er kommet efter din bil. Tryk Ja hvis kørekortinformationerne stemmer overens. Tryk Nej hvis der er et problem. Højst sansyndligt skal du underrette kundeservide på 89 88 35 86.

Nu er du færdig med check in! Afvent lejers check in og aflevér bilnøglerne, når han eller hun er færdig med check in. Hvis lejer er uenig i noget, vil du og lejer helt automatisk ved at følge check in-processen gå over disse steps, indtil i er enige.

BEMÆRK VENLIGST: Forsikringen starter, når bilnøglerne er overleveret. Sørg derfor altid for at al data er korrekt og at du har modtaget ‘overlevér bilnøglerne’-beskeden. OBS! Overlevér aldrig bilnøglerne hvis ikke check in er registreret! Bilen er ikke forsikret, hvis ikke check in er komplet. Kun bookinger med check in vil blive behandlet af os.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Check out

Når lejeperioden er ved at slutte, modtager du en sms samt en email med check out. Ligesom ved check in følger du anvisningerne i denne for at afslutte lejen. Du gennemgår bilen sammen med lejer. I tilfælde af skader kan i tilføje disse i processen.

Du kommer igennem følgende steps i check out-processen:

1. Start med at tryk Afslut lejen
  2. Fortsæt ved at udfylde nuværende kilometerantal og tryk Næste
  3. Tjek brændstofniveau og tryk Ja, hvis det stemmer overens med startniveauet. Tryk Nej hvis det ikke stemmer overens og find en fælles løsning med lejer på dette.

BEMÆRK VENLIGST: brændstof er noget dig og lejer sammen aftaler. Passer det ikke bedes i venligst finde en løsning på dette sammen.

1. Fortsæt til skader: Tjek bilen for skader sammen med lejer. Hvis der ikke er nogle nye skader fortsætter du ved trykke Ja. Er der nye skader fortsætter du ved at trykke Nej og tilføjer disse med billeder og kort beskrivelse. En skadesraport bliver sendt til vores kundeservice. Tryk Anmeld skade for at fortsætte.
  2. Afslut lejen ved at lejer afleverer bilnøglerne - registrér dette. Skriv gerne en anmeldese efterfølgende.

Sådan! Det var check out.