Hvordan virker den digitale check-in?

Check-in

Du modtager en SMS samt en email en halv time før lejeperioden starter. Denne indholder et link, som leder til vores digitale check-in. Du skal nu følge en række trin, som lejer skal acceptere før han/hun kan køre afsted i bilen:

1. Tjek bookings-detaljerne og tryk Start
  2. Start med at udfylde nuværende kilometerantal og tryk Næste
  3. Registrér brændstofniveau fra 0-100% ved at bruge slideren på skærmen og fortsæt ved at trykke Næste

Nu kan du tilføje eksisterende skader, som også vil blive gemt i din historik og blive brugt under fremtidige udlejninger. Skulle du få ordnet en skade, kan du altid opdatere din historik og slette disse. Har du ingen skader? Så fortsæt til step 7. Har du skader, kan du tilføje disse til din historik ved at følge de følgende steps:

1. Tag et billede af hver seperate skade og brug upload-knappen til at tilføje. Fortsæt ved at tryk Næste
  2. Tilføj en kort beskrivelse af skaden og tryk Tilføj skade
  3. Hvis det er nødvendigt, kan du gentage step 4 og 5 for at tilføje flere skader

I mellemtiden er din lejer højst sansynligt ankommet. Nu kan i sammen gennemgå resten af check-in sammen.

Du skal som et sidste trin også udfylde de sidste 4 cifre af lejers kørekort. Hvis disse cifre ikke matcher lejers registrerede kørekort, kan han/hun ikke fortsætte lejeperioden. Kontakt evt. vores support på 89 88 35 86 hvis der er tale om en fejl.

Nu er du færdig med check-in. Afvent lejers check-in og aflevér herefter bilnøglerne. Hvis lejer er uenig i noget, vil du og lejer være nødt til at gentage disse trin.

BEMÆRK VENLIGST: Forsikringen starter, når bilnøglerne er overleveret. Sørg derfor altid for at al data er korrekt og at check-in er gennemført og accepteret. Bilen er ikke forsikret, hvis ikke check-in er gennemført. Er der sket en fejl og lejer af kørt afsted i bilen, ring da til vores supportelefon eller send os en email med en beskrivelse af problemet til support@snappcar.dk

---------------------------------------------------------------------------------------------

Check out

Når lejeperioden er ved at slutte, modtager du igen en sms samt en email en halv time før. Ligesom ved check-in følger du anvisningerne for check-out for at afslutte lejen.

Du kommer igennem følgende trin i check-out:

1. Start med at tryk Afslut lejen
  2. Fortsæt ved at udfylde nuværende kilometerantal og tryk Næste
  3. Tjek brændstofniveau og tryk Ja, hvis det stemmer overens med startniveauet. Tryk Nej hvis det ikke stemmer overens og find en fælles løsning sammen med lejer.

BEMÆRK VENLIGST: brændstof er noget dig og lejer sammen aftaler. Passer det ikke bedes i venligst finde en løsning på dette sammen. Hvis lejer ikke ønsker at finde en løsning, skal du kontakte SnappCar, som vil forsøge at løse sagen.

1. Fortsæt til skader: Tjek bilen for skader sammen med lejer. Hvis der ikke er nogle nye skader fortsætter du ved trykke Ja. Er der nye skader fortsætter du ved at trykke Nej og tilføjer disse med billeder og kort beskrivelse. En skadesraport bliver sendt til vores support. Tryk Anmeld skade for at fortsætte.
  2. Lejeperiode afsluttes ved at lejer afleverer bilnøglerne. Skriv gerne en bedømmelse af lejeren efterfølgende.

Sådan! Det var check-out. Nu er du klar til din næste tur :)