Lejere - Digital SnappForm - Hvordan virker det?

Den papirløse SnappForm! Hvordan virker det? Her finder du en step-by-step forklaring på vores nye og forbedrede SnappForm.

Du modtager en sms samt en email til check in ca. 30 min. før lejeperioden starter. Udlejer har højst sansyndligt allerede udfyldt nogle bildetaljer på forhånd såsom kilometerantal, brændstofniveau samt eksisterende skader.

1. Tjek bookings-detaljerne og tryk Start
  2. Acceptér de allerede af udlejer registrede informationer på bilen og tryk Ja eller Nej for at registrere, om du er enig eller uenig.

Hvis du trykker Nej, vil du og udlejer helt automatisk ved at følge check in-processen gå over disse steps, indtil i er enige.

1. Hvis alt er vel, modtager du bilnøglerne af udlejer og trykker Ja, når disse er modtaget. Nu er lejen officielt startet.
  2. Det sidste step tillader dig at forlænge lejen, tilføje extra chauffør, tilføje en skade og/eller afslutte lejen.

BEMÆRK VENLIGST: Acceptér ikke bilnøglerne hvis du ikke har afsluttet check in - bilen vil ikke være forsikret, hvis du gør dette. Kun bookinger med en registreret check in bliver behandlet af os.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Check out

Når lejeperioden er ved at slutte, modtager du en sms samt en email med check out. Ligesom ved check in følger du anvisningerne i denne for at afslutte lejen. Sammen med udlejer gennemgår du bilen. I tilfælde af skader registreres disse i processen.

Du kommer igennem følgende steps i check out-processen:

1. Start med at tryk Afslut lejen
  2. Fortsæt ved at registrere nuværende kilometerantal og tryk Næste.

BEMÆRK VENLIGST: Brændstof er mellem dig og udlejer. Hvis du ikke har afleverer bilen med samme brændstofniveau som ved afhentning er det op til jer indbyrdes at finde en løsning på dette enten med kontanter eller en bankoverførsel.

1. Fortsæt til skader: Tjek bilen for skader sammen med udlejer. Hvis der ikke er nogle nye skader fortsætter du ved trykke Ja. Er der nye skader fortsætter du ved at trykke Nej og tilføjer disse med billeder og kort beskrivelse. En skadesraport bliver sendt til vores kundeservice. Tryk Anmeld skade for at fortsætte.
  2. Afslut lejen ved at registrere at du har afleveret bilnøglerne til udlejer. Skriv gerne efterfølgende en anmeldelse.

Sådan! Det var check out.