Første leje: hvordan virker det?

Når du har oprettet og færdiggjort din konto, vil du gerne leje en bil ! Men hvordan fungerer det helt præcist? Det vil vi forklare her, trin-for trin!

Oprettelse af konto

Når du har oprettet og bekræftet din konto, kan du sende din første leje-anmodning til ejeren. Er du ikke sikker på om din konto er klar til brug? Vi har brug for: dit gyldige kørekort, dine personlige oplysninger, et sikkerhedstjek af dine oplysninger, et profilbillede og en lille introduktion af dig selv.

Send en anmodning

Når du sender anmodningen, skal du også give ejeren besked om hvad du ønsker at bruge bilen til, så han/hun kan tage stilling til om du er et leje-match til bilen.

Hvis anmodningen har status “under behandling” betyder det at ejeren har modtaget din anmodning. Han/hun vil nu undersøge, om anmodningen er mulig  og vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Tjek også: Hvad er status på min booking?

Anmodning accepteret

Yes! Din anmodning er accepteret! Det betyder at ejeren har godkendt dig som lejer og vil gerne dele sin bil med dig. Vær opmærksom på at dette kun er en accept af din anmodning og ikke en endelig booking!

Betaling

Efter at ejeren har accepteret din anmodning, vil du modtage en e-mail fra os, så du kan betale for reservationen. Når du betaler, kan du tilkøbe yderligere forsikring. Når reservationen er betalt er det en endelig booking.

Fortryder du? Efter betaling pålægges der et afbestillingsgebyr. Se venligst vores afbestillingsregler for mere information.

Digital SnappForm

Efter betaling vil du modtage en bekræftelse e-mail med nødvendige oplysninger om ejeren. Har du spørgsmål kan du kontakte ejeren direkte. Vi anbefaler at ejer og lejer snakker sammen inden lejeperioden starter, for at sikre at begge parter er enige, så oplevelsen bliver en success for både ejer og lejer. Du kan starte check-in 30 min før booking. Ved at besvare ganske få spørgsmål får du hurtigt en status på bilen. Hvordan modtager du nøglerne? Accepter - og nedtællingen til lejeperioden begynder.

Vær opmærksom på at check-in først er gennemført når du ser følgende billede:

Har du problemer med at gennemføre check-in? Kontakt vores support-team eller få hjælp på hjemmesiden.

Afhentning af bilen

Sørg for at du er der til tiden. Ejeren regner med dig! Sammen tjekke i bilen for eventuelle skader, fuldfører check-in og sørger for at alt er aftalt klart og tydeligt. Så er du klar til at køre!

Her begge parter checket ind? Så snart du har checket ind og modtaget nøglerne er du klar til at køre!

Sker der noget under check-in som i ikke selv kan løse? Kontakt vores support så de kan hjælpe jer på vej.

Aflevering af bilen

Når du skal aflevere bilen tilbage, skal du sørge for, at der er sammen mængde brændstof på, som da din lejeperiode begyndte. Sørg også for at bilen afleveres i samme stand som du modtog den (fx. sørge for at den er vasket, støvsuget eller lign.)

Er du forsinket? Først og fremmest; kontakt ejeren og informer om din forsinkelse. Er du meget forsinket kan det blive nødvendigt at forlænge lejeperioden tilsvarende. Dette er muligt frem til en time før booking slutter. Bemærk venligst at bilen kun er forsikret i den bookede periode, så det er vigtigt at huske at forlænge booking og kontakte ejeren med information.

Afslutning

Når du afleverer bilen tilbage, skal du og ejeren stort samme trin igennem som ved check-in.  Svar på spørgsmål under check-out, kontrollere bilen for eventuelle skader eller lign. og aflevere nøglerne tilbage.

Efterfølgende vil du modtage en email fra os der afslutter din booking, og du vil få mulighed for at skrive en anmeldelse af din oplevelse.