Kontakt SnappCar

Har du brug for hjælp til SnappCars app, eller er du løbet ind i mere vanskelige problemer? Vores support team er her for at hjælpe dig! Skriv eller ring til os!

Email support@snappcar.dk

Telephone +45 89 88 35 86

SOS Vejhjælp

• Har du brug for vores vejhjælp? Ring til vores support nummer og tryk 1. Du vil herefter blive viderestillet til SOS Vejhjælp.
  • Support teamVil du igennem til vores support team tryk 2.

Vores åbningstider er:
Mandag til fredag 09:00 - 17:00
I weekenden og hverdage efter 17, er det muligt at komme igennem til vores engelsktalende support.

Hvis du ringer uden for vores åbningstider kan du altid indtale en besked på vores telefonsvarer. Så ringer vi dig op hurtigst muligt. Oplys gerne dit navn, dit spørgsmål og eventuelt bookingnummer. Du kan også altid skrive os en mail.