Hvordan verificerer jeg min bruger?

Kontoverificering

To be able to send a rental request and actually rent a car, you must first verify your profile. As soon as you send a rental request you will see a pop-up to update your account:

For at kunne sende lejeanmodninger kræver det at du også får din profil verificeret. Dette gøres på følgende måde:

Du starter med at klikke på dit profilbillede i øverste højre hjørne af skærmen. Herefter klikker du på Rediger profil -> Verifikationer.

• Upload dit kørekort - Upload dit kørekort for at verificere at du har tilladelse til at køre. Bemærk at efternavnet på kørekortet skal være det samme som i profilen (eventuelle mellemnavne skal skrive som en del af fornavnet). Har du et papirs-kørekort, eller et kørekort der ikke er fra EU, skal du kontakte vores support på support@snappcar.dk.
  • Bankverifikation - Det sidste step er bankverifikation. Her skal du overføre 1 DKK fra en konto i samme navn som din bruger. Dette er for at SnappCar har mulighed for at opkræve lejere for eventuelle skader på køretøjer, fartbøder eller lignende.

Din profil er nu verificeret! Du kan nu sende lejeanmodninger til vores udlejere.

Har du problemer med at verificere din profil? Så kig her!

Hvis alt andet fejler er vi klar på telefonen +45 89 88 35 86 eller på mail support@snappcar.dk.