Hvilke krav er der til lejere?

At leje en bil på SnappCar er super let, men for at det også skal være sikkert, har vi nogle krav til vores lejere. Kravene er opstillet både fra SnappCars, og vores forsikringsselskab IFs, side.

• Du skal være minimum 21 år gammel.
  • Du skal have haft et EU kørekort i minimum 1 år.
  • Du skal være registreret og verificeret på vores platform.

Du kan her læse vores samlede vilkår og betingelser.

Ikke EU kørekort?

Alle udlejninger gennem SnappCar er forsikret af IF. Forsikringen dækker automatisk alle brugere med et EU kørekort. Har du et ikke-EU kørekort kræver det en manuel godkendelse og verifikation fra en af vores support medarbejdere, og fra IF. Du kan anmode om denne godkendelse ved at sende os en mail på support@snappcar.dk.

Nul tolerance politik

Før du lejer en bil ved SnappCar tjekker vi dine oplysninger grundigt. Derudover holder vi løbende øje med vores lejere, deres anmeldelser og eventuelle klager. Ved dårlig opførsel har vi en nul tolerance politik. Vores platform skal være et sikkert sted at udleje sin bil, og vi forbeholder os derfor altid ret til at udelukke og deaktivere brugere, vi mener ikke lever op til vores regler.