Hvordan registrerer jeg mig som lejer på SnappCar?

For at leje en bil gennem SnappCar skal du have en verificeret profil. I denne artikel kan du læse hvordan du kommer ordenligt igang.

Registrering

Der er to måder at registrere dig på vores platform: Du kan registrere dig gennem FaceBook, eller registrere dig med navn, email og password. Hvis du vælger at registrere dig uden FaceBook, modtager du en mail med et aktiveringslink. Klik på dette link for at verificere din mailadresse.

Gennem linket vil du blive viderestillet til vores hjemmeside, hvor du skal gennemgå de resterende steps i oprettelsesprocessen. Du skal udfylde dine personlige oplysninger, tilføje et profilbillede og tilføje en kort beskrivelse af dig selv. Efter dette mangler du blot at få verificeret dit mobilnummer, og du er herefter registreret på vores platform

Kontoverificering

For at kunne sende lejeanmodninger kræver det at du også får din profil verificeret. Dette gøres på følgende måde:

Du starter med at klikke på dit profilbillede i øverste højre hjørne af skærmen. Herefter klikker du på Rediger profil -> Verifikationer.

• Upload dit kørekort - Upload dit kørekort for at verificere at du har tilladelse til at køre. Bemærk at efternavnet på kørekortet skal være det samme som i profilen (eventuelle mellemnavne skal skrive som en del af fornavnet). Har du et papirs-kørekort, eller et kørekort der ikke er fra EU, skal du kontakte vores support på support@snappcar.dk.
  • Bankverifikation - Det sidste step er bankverifikation. Her skal du overføre 1 DKK fra en konto i samme navn som din bruger. Dette er for at SnappCar har mulighed for at opkræve lejere for eventuelle skader på køretøjer, fartbøder eller lignende.

Din profil er nu verificeret! Du kan nu sende lejeanmodninger til vores udlejere.

Har du problemer med at verificere din profil? Så kig her!