Hvordan tilføjer jeg en ekstra chauffør?

Når du lejer en bil gennem SnappCar, er du automatisk den juridske fører af bilen under lejeperioden. Dette betyder at forsikringen som udgangspunkt kun dækker når du fører bilen. Hvis der er andre end dig der skal køre bilen under lejeperioden, kræver det at denne/disse bliver tilføjet til bookingen.

Før du tilføjer en ekstra chauffør er du vigtigt du er opmærksom på følgende:

• Spørg udlejere om tilladelse før du tilføjer en ekstra chauffør.
  • Den ekstra chauffør skal, præcis som dig, have en verificeret bruger på vores platform.
  • Den ekstra chauffør skal opfylde de samme krav som du skulle for at lave bookingen. Dette er både gældende i forhold til alder og lignende.
  • Da det er dig der har booket bilen, er det også vigtigt det er dig der henter og afleverer bilen. Dette kan ikke overlades til den ekstra chauffør.

Hvordan tilføjer man en ekstra chauffør?

Du kan tilføje en ekstra chauffør, efter du har lavet betalingen (kan ikke gøres før). Du gør dette ved at klikke på Mine bookinger -> Bookinger -> Vælg den relevante booking -> Tilføj chauffør. Her indtaster du emailadressen på den chauffør du vil tilføje, og vores system vil automatisk tjekke at dette er en verificeret bruger på vores platform. En bekræftelsesmail vil blive sendt til dig, udlejeren og den tilmeldte ekstra chauffør.

OBS: Hvis du lader ander end de registrerede chauffører kører bilen, er bilen ikke længere dækket under forsikringen. Du, som booker, vil derfor være økonomisk ansvarlig for enhver skade der pådrages bilen, personer eller andet.