Hvordan deaktiverer jeg min konto?

Hvis du ikke længere ønsker at være en del af SnappCar, kan du altid deaktivere din profil gennem vores hjemmeside. Gå til Rediger profil -> Præferencer -> Deaktiver profil. Du finder knappen "deaktiver profil" i bunden af siden.

Vi sætter pris på hvis du skriver os en mail på support@snappcar.dk og fortæller hvorfor du ikke øsnker at være en del af vores platform længere. På den måde kan vi løbende forbedre vores platform. Du er selvfølgelig altid meget velkommen tilbage!