Er der mulighed for at få rabat?

Langtidsrabat

Alle vores udlejere har mulighed for at vælge om de vil give langtidsrabat. Denne funktion kan udlejere slå til i deres profil, og du vil kunne se det hvis du forsøger at sende en anmodning.

Langtidsrabatten er på 10 % af lejens samlede pris ved en leje på 3 dage eller længere. Hvis du lejer en bil 7 dage eller mere, bliver rabatten 15 %. Rabatten bliver automatisk fratrukket inden betaling.

OBS: Prisen for ekstra kilometer er ikke indbefattet af rabatten. Der betales altid fuld pris for ekstra kilometer.

Rabatkoder

Har du modtaget en rabatkupon fra SnappCar, har du også mulighed for at tilføje denne til din booking. Rabatkoden skal tilføjes før betalingen, og tilføjes i vinduet der popper op når en betaling startes. Rabatkodens beløb vil herefter blive fratrukket før betaling.

OBS: Rabatkoder kan kun bruges en gang pr. bruger, og flere rabatkoder kan ikke kombineres på samme booking. Efter at en booking er blevet betalt er det ikke længere muligt at bruge en rabatkupon på denne booking. Det er ikke muligt at bruge en rabatkupon til betaling af ekstra kilometer.