Hvordan registrerer jeg min bil?

Før du begynder på registreringen af din bil, skal du sikre dig, at du har gennemført verificeringen af din profil. Hvis du er i tvivl om hvordan du gør det, tryk her.

Step 1: Tryk på “Udlej din bil” oppe i højre hjørne af skærmen.

Step 2: Indtast nummerpladen på den bil du ønsker at udleje.

Step 3: Udfyld detaljerne om din bil, og kontroller herefter om disse er korrekte.

Step 4: Godkend den anbefalede dagspris på leje af din bil, eller juster til eget niveau. Vores automatiske prisberegner vil vælge en minimumspris, baseret på din bils detaljer.

Step 5: Når tilmeldingen er godkendt vælger du de dage i kalenderen, hvor bilen er ledig for lejerne.

Step 6: For at få en attraktiv profil, med flest mulige bookinger, anbefales det at du tilføjer billeder af bilen. Brug evt. vores guide, hvis du mangler hjælp til at komme i gang.

Step 7: Udfyld præferencer og tilbehør, skriv derefter kort om bilen og dig selv.

Step 8: Når alt er udfyldt trykker du på “Gem Alt” hvorefter bilen vil fremgå på hjemmesiden.

OBS: Som udlejer behøver du ikke at uploade dit kørekort, men kan gøres, da det automatisk godkender dig til platformen.