Hvordan deaktiverer jeg min bruger?

Hvis du ikke længere ønsker at være en del af SnappCar, kan du altid deaktivere din konto gennem vores hjemmeside. Gå til Rediger profil -> Præferencer -> Deaktiver konto, du finder deaktiveringsknappen i bunden af siden.

Vi sætter stor pris på hvis du samtidig sender os en besked om hvorfor du har valgt at deaktivere din konto, denne kan sendes til support@snappcar.dk. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen tilbage på vores platform.