Hvad er Direkte Booking?

Direkte booking gør at bookingsprocessen går hurtigere, ved automatisk at acceptere lejeanmodninger på de dage hvor du har gjort din bil ledig. Selvfølgelig kun lejeanmodninger der lever op til de krav du har opsat på din bils profil.

Fordele ved Direkte Booking:

• Hurtigt og nemt - Ingen ekstra steps mellem anmodning og accept.
  • Mere synlighed - Din bil vil blive vist højere i vores søgeresultater.
  • Der er ingen ekstra pris forbundet ved dette.

Du kan tænde for Direkte Booking ved at gå til Mine biler > vælge Rediger bil og ledighed > Bil indstillinger.

Når du har aktiveret dette, vil et lille lynikon være at finde ud for din bil: instantBooking.png

Du bestemmer hvem der kan booke din bil på en Direkte Booking

Når du aktivere Direkte Booking kan du vælge hvilke krav en lejer skal leve op til for at booke din bil direkte.

• Hvor lang tid bilen som minimum skal bookes på forhånd (24 eller 12 timer).
  • Who can book my car: Standard verified renters, renters with a certain number of stars, renters with a minimum number of bookings, renters who have previously booked my car.
  • Hvem kan der kan booke din bil: Standard verificerede lejere, lejere med et bestemt antal stjerne som minimum, lejere med et bestemt antal bookinger som minimum eller lejere der tidligere har haft booket din bil.

Specielle vilkår

Der er ekstra vilkår for lejere der ønsker at leje en direkte booking:

• Lejeperioden kan ikke være længere end 3 dage.
  • Anmodninger skal sendes med minimum 12 eller 24 timers varsel, alt afhængig af udlejers indstillinger.
  • Afleverings- og afhentningstidspunkter skal angives.

OBS: Det er dit eget ansvar som udlejer at holde din kalender opdateret. Hvis du annullere mere end 3 Direkte bookinger, vil du ikke længere have mulighed for at bruge denne service.