Første booking: Sådan virker det!

Din bil er online, Velkommen til SnappCar. Men hvordan virker det hele egentlig? Hvad skal du gøre når du får en/din første lejeanmodning?

1. Din første lejeanmodning

Når din bil først er online, kan du modtage lejeanmodninger. Du modtager en notifikation omkring dette via SMS og mail. Klik på linket i SMS'en eller i mailen får at læse mere om anmodningen og lejeren.

1. Accepter en lejeanmodning

Tag et kig på anmodninger og den interesserede lejer. Hvis nødvendigt kan du kontakte lejeren gennem vores app og få en snak om afhentningstidspunkt, sted eller andet. SnappCar råder både lejere og udlejere til at alt kommunikation foregår gennem appen. Hvis du er tilfreds med anmodningen og lejeren kan du acceptere anmodningen gennem appen eller hjemmesiden. Hvis anmodninger ikke passer dig, eller hvis du af andre årsager ikke ønsker at udleje din bil, kan du altid takke nej tak til en anmodning. Besvar venligst alle dine anmodninger, også selvom det bliver et nej. På den måde venter lejere ikke forgæves på svar fra dig.

1. Lejer betaler

Efter accepten modtager lejer en notifikation omkring din accept på anmodningen. De modtager her et link til betalingen. Når en lejer har betalt lejegebyret er lejen bekræftet, og bookingen endelig.

Efter betalingen er gennemført sender vi dig en ny bekræftelse på at ordren er endelig. Der vil også blive åbnet op for at du og lejer kan se hinandens kontaktoplysninger. Vi råder igen til at bruge SnappCars app til al kommunikation vedrørende bookingen. Telefonnumre bør kun bruges for at aftale praktiske detaljer.

Car preparations

Clean the car and remove any private property from the car. Is the renter going to travel for a longer period of time? Then check the most important fluids: oil, windscreen wiper fluid, coolant etc. and check the tire pressure. We advise you to provide a full tank at the beginning of the rental period so that the renter can refuel the car. This creates no unclarity about the amount of fuel on return.

Ryd op og rengør eventuelt bilen, hvis nødvendigt. Tænk på hvordan du gerne ville modtage en bil du havde betalt for. Fjern også dine private genstande fra bilen, for en sikkerheds skyld. Vi råder dig til at overlevere bilen med en fuld tank, sådan at lejer kan tanke bilen helt op inden tilbagelevering. På den måde bliver der mindst problemer med afregning af brændstof.

Check in

På startdatoen for udlejningen, vil du blive inviteret til den digitale check-in procedure via SMS og mail. Denne proces fungerer bedst gennem appen.

I check-in gennemgår du og lejer sammen følgende tre punkter:

1. Hvor mange kilometer bilen har kørt ved overdragelse. Aflæses på triptælleren.

2. Hvor meget brændstof der er på bilen.

3. Om der er nogen eksisterende skader på bilen.

Du vil også skulle indtaste de 4 sidste cifre fra lejers kørekort, for at tjekke at dette stemmer overens med det kørekort lejer er verificeret med.

Udlever aldrig bilen uden at have gennemført check-in.

Check-ud

Når lejer returnerer bilen gennemgår i igen de samme tre punkter.

1. Hvor mange kilometer bilen har kørt ved tilbagelevering. På denne måde afregner systemet selv for ekstra kilometer, og der skal aldrig ske betalingen ved tilbageleveringen.

2. Brændstof niveauet på bilen på tilbagelevering. Hvis der er mere eller mindre brændstof på bilen ved tilbagelevering opfordrer vi folk til at afregne på stedet. Hvis dette ikke muligt kan SnappCar inddrages og hjælpe med en løsning. Husk altid at notere så korrekt et brændstofniveau som muligt.

3. Er der kommet nogen nye skader på bilen skal de anmeldes og dokumenteres her. SnappCar får automatisk besked når en skade anmeldes i check-ud, og vi underretter IF med det samme. I behøver ikke gøre mere.

OBS: Du har som udlejer 48 timer efter endt lejeperiode til at efterindmelde en skade. Hvis skaden ikke er anmeldt under check-ud, skal der dog være en ekstraordinær grund til efterindmeldelsen.

Indtjening

Pengene for bookingen, og eventuelle ekstra kilometer, vil blive udbetalt til din bankkonto 48 timer efter endt check-ud.

I bookingsoversigten under "Minde udlejninger" kan du se alle detaljerne omkring alle dine bookinger.

Hvis der ikke laves check-ud på en booking, sker dette automatisk efter 48 timer. Pengene vil i denne situation blive udbetalt 48 timer efter et automatiske check-ud.