Hvordan fungerer SnappCar

Når du har oprettet og verificeret din konto, vil du gerne leje en bil. Men hvordan fungerer det helt præcist? Det vil vi forklare her, trin-for trin.

Når du har oprettet og bekræftet din konto, kan du sende din første lejeanmodning til udlejerne. Hvis din konto endnu ikke er klar til brug, vil du modtage en besked efter anmodningen er afsendt.

For at verificere din konto, skal vi bruge: dit gyldige kørekort, dine personlige oplysninger, et profilbillede og en lille introduktion af dig selv.

Send en anmodning

Når du sender anmodningen, skal du give udlejer en besked om, hvad du ønsker at bruge bilen til, så han/hun kan tage stilling til bilen er passende til dine behov.

Hvis anmodningen har status “under behandling” betyder det, at udlejer har modtaget din anmodning.

Læs også: Hvad er status på min booking?

Anmodning accepteret

Din anmodning er accepteret! Det betyder at udejeren har godkendt dig som lejer, og gerne vil dele sin bil med dig. Vær opmærksom på at dette kun er en accept af din anmodning og ikke en bekræftet booking.

Betaling

Efter udlejeren har accepteret din anmodning, vil du modtage en email og SMS et link til betalingssiden. Når du betaler, har du mulighed for at betale for at sænke selvrisikoen til 1000,- kr. Prisen afhænger af lejeperiodens længde, og bilens pris. Dette tilbud gælder kun for lejere der er fyldt 25 år.

Efter betaling er bookingen bekræftet har du stadig muligheden for at afbestille. Der vil dog forekomme et afbestillingsgebyr. Se venligst vores afbestillingsregler for mere information.

Kontaktoplysninger

Efter betalingen vil du modtage en bekræftelsesmail med nødvendige oplysninger om udlejeren. Har du spørgsmål kan du kontakte udlejeren direkte.

Afhentning og check-in

Før du kører afsted i bilen, er det nødvendigt at gennemføre vores digitale check-in sammen med udlejeren. En halv time inden lejeperioden starter, vil det være muligt at påbegynde check-in igennem vores SnappCar App. Check in udføres sammen med udlejeren, og går igennem følgende trin:

• Brændstofniveau
  • Kilometertal
  • Eksisterende skader
  • Udfylde de sidste 4 cifre af dit kørekort (medbring derfor ikke et kørekort der er udløbet)

Har du problemer med at gennemføre check-in?

Kontakt vores support-team eller få hjælp i vores Help Center. Du kan også logge ind via din pc og gennemføre check-in via Mine bookinger.

Når bilen skal afleveres

Når du skal aflevere bilen tilbage skal du sørge for, at der er samme mængde brændstof på, som da din lejeperiode begyndte. Sørg også for at bilen afleveres i pæn stand eller i samme stand, som da du modtog den. Det er ikke god skik at aflevere en beskidt bil medmindre du kan aftale med udlejer, at betale et ekstra beløb for rengøringsomkostninger.

Er du forsinket?

Kontakt altid udlejeren og fortæl ham/hende hvis du er forsinket. Er du meget forsinket kan det blive nødvendigt at forlænge lejeperioden, hvilket du kan gøre under Mine bookinger. Dette er muligt frem til en time før bookingen slutter. Bemærk venligst, at bilen kun er forsikret i bookingperioden, så det er vigtigt at forlænge bookingen og kontakte udlejeren.

Check-ud

Når du afleverer, skal du og udlejeren gennemgå de samme trin som ved check in. Vær ekstra opmærksom på eventuelle skader på bilen.

Efterfølgende vil du modtage en email der bekræfter, at din booking er afsluttet, her vil du få muligheden for at skrive en bedømmelse af udlejer og af din oplevelse.

Det var det - nu er du klar at komme på vejen! :)